بیان اندیشه های نو

جهان بینی برتر

بیان اندیشه های نو

جهان بینی برتر

أمیر المؤمنین علیه السلام یقول: نَبَّهْ بَالتَفَکُّرِ قَلْبَکَ وَجافِ عَنِ اللَّیْلِ جَنْبَکَ وَاتَّقِ اللهَ رَبَّکَ".
{ امام علی (ع) می فرماید با فکر و اندیشه دل خود را بیدار کن.شب‌ها پهلوى خود را از بستر تهى کن.و در برابر اللّٰه که پروردگار تو است تقوا پیشه کن }
بحار الأنوار الجامعة لدرر أخبار الأئمة الأطهار علیهم السلام , جلد 68 , صفحه 318

نویسندگان

۴ مطلب توسط «yousef bavi» ثبت شده است

                                                              افسردگے

توضیح⇓
افسردگے در نوجوانان و جوانان بہ صورت روحیہ اے غمگین و احساس بیهوده بودن بروز می کند.

 

نشانہ هاے افسردگے⇓
1- کاهش علاقہ بہ فعالیتهاے شاد
2- تغییر وزن
3- مشکلات خواب
4- خستگے و فقدان انرژے
5- کاهش تمرکز وتصمیم گیرے
6- میل به تنهایے(انزوا و درونگرایے)
7- اقدام بہ خودکشے
8- ملامت و سرزنش خود

علݪ افسردگے جوانان و نوجوانان⇓
1- مرگ فردی که برای آن عزیز است.
2- خشونت والدین
3-مشکلات کشف هویت خودوشکست درایفاءنقش خود
4- احساس نا امنی
5- اعتیاد والدین

درمان افسردگے⇓

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۲ فروردين ۹۹ ، ۱۸:۴۵
yousef bavi

*نو اندیش متفکر آیت الله مرتضی مطهری*

ولادت ⇐ استاد شهید آیت الله مطهری در 13 بهمن 1298 هجری شمسی در فریمان واقع در 75 کیلومتری شهر مقدس مشهد در یک خانواده اصیل روحانی چشم به جهان می گشاید. پس از طی دوران طفولیت به مکتبخانه رفته و به فراگیری دروس ابتدایی می پردازد.

ورود به حوزه علمیه ⇐ در سن دوازده سالگی به حوزه علمیه مشهد عزیمت نموده و به تحصیل مقدمات علوم اسلامی اشتغال می ورزد. در سال 1316 علیرغم مبارزه شدید رضاخان با روحانیت و علیرغم مخالفت دوستان و نزدیکان، برای تکمیل تحصیلات خود عازم حوزه علمیه قم می شود در حالی که به تازگی موسس گرانقدر آن آیت الله العظمی حاج شیخ عبدالکریم حائری یزدی دیده از جهان فروبسته و ریاست حوزه را سه تن از مدرسان بزرگ آن آیات عظام سید محمد حجت، سید صدرالدین صدر و سید محمد تقی خوانساری به عهد گرفته اند.

 

تحصیلات حوزوی استاد مطهری
 

الف) دروس علمی⇐دوره اقامت پانزده ساله خود در قم از محضر مرحوم آیت الله العظمی بروجردی (در فقه و اصول) وضرت امام خمینی ( به مدت 12 سال در فلسفه ملاصدرا و عرفان و اخلاق و اصول) و مرحوم علامه سید محمد حسین طباطبائی (در فلسفه : الهیات شفای بوعلی و دروس دیگر) بهره می گیرد. قبل از هجرت آیت الله العظمی بروجردی به قم نیز استاد شهید گاهی به بروجرد می رفته و از محضر ایشان استفاده می کرده است.

 

ب)دروس اخلاقی و عرفانی⇐استاد شهید مدتی نیز از محضر مرحوم آیت الله حاج میرزا علی آقا شیرازی در اخلاق و عرفان بهره های معنوی فراوان برده است. نیز از دروس اخلاقی و عرفانی امام خمینی بهره برد.ازاساتید دیگر استاد مطهری می توان از مرحوم آیت الله سید محمد حجت ( در اصول) و مرحوم آیت الله سید محمد محقق داماد (در فقه) نام برد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۲ فروردين ۹۹ ، ۱۵:۱۵
yousef bavi
اُهنی و اُبارک لکم شهر الله المبارک و اتمنی لکم قبول الاعمال و الصیام فیه و القیام فی لیله و نهارهِ و الورع عن محارم الله بحق محمد و آله الطیبین الطاهرین.

ماه مبارک رمضان را به تمامی جهانیان و مخصوصا مسلمانان تبریک می گویم.

خطبه پیامبر در اول ماه مبارک رمضان
عن أبی جعفر (علیه السلام) قال: قال رسول الله (صلى الله علیه وآله) لما حضر شهر رمضان وذلک فی ثلاث بقین من شعبان قال لبلال: ناد فی الناس فجمع الناس ثم صعد المنبر فحمد الله وأثنى علیه ثم قال: أیها الناس إن هذا الشهر قد خصکم الله به وحضرکم وهو سید الشهور لیلة فیه خیر من ألف شهر، تغلق فیه أبواب النار وتفتح فیه أبواب الجنان فمن أدرکه ولم یغفر له فأبعده الله ومن أدرک والدیه ولم یغفر له فأبعده الله ومن ذکرت عنده فلم یصل علی فلم یغفر الله له فأبعده الله.
با نزدیک شدن ماه رمضان، رسول خدا صلّى اللَّه علیه و آله خطبه‌ای ایراد کرد و در فرازى از آن فرمود: «اى مردم! این ماه، ماهى است که خداوند متعال شما را از میان امتها بدان اختصاص داده است. این ماه سرور و بزرگ همه ماهها است. در این ماه شبى (لیلة القدر) است که بهتر از هزار ماه مى‌باشد. در این ماه درهاى آتش بسته و درهاى بهشت باز است»
اصول کافی جلد۴ صفحه ۶۷
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۴ ارديبهشت ۹۸ ، ۱۸:۲۳
yousef bavi
رسول اکرم صلّی اللَّه علیه و آله وارد مسجد (مسجد مدینه‌‌‌‌‌) شد، چشمش به دو اجتماع افتاد کهاز دو دسته تشکیل شده بود و هر دسته‌‌‌‌‌ای حلقه‌‌‌‌‌ای تشکیل داده سرگرم کاری بودند. یک دسته مشغول عبادت و ذکر و دسته دیگر به تعلیم و تعلم و یاد دادن و یاد گرفتن سرگرم بودند. هر دو دسته را از نظر گذرانید و از دیدن آنها مسرور و خرسند شد. به کسانی که همراهش بودند رو کرد و فرمود: «این هر دو دسته کار نیک می‌‌‌‌‌کنند و بر خیر و سعادتند.» آنگاه جمله‌‌‌‌‌ای اضافه کرد: «لکن من برای تعلیم و دانا کردن فرستاده شده‌‌‌‌‌ام.» پس خودش به طرف همان دسته که به کار تعلیم و تعلم اشتغال داشتند رفت و در حلقه آنها نشست‌‌‌‌‌ .

داستان راستان /ج۲۷/۱
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۳ ارديبهشت ۹۸ ، ۲۰:۲۸
yousef bavi